Select the search type
  • Webbplats
  • Webb
 
Sök
  • New LadyCup French Fuchsia
  • New LadyCup French Fuchsia
  • New LadyCup French Fuchsia
  • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Certifierat system kvalitetskontroll – LadyCup är tillverkad enbart av medicinskt silikon i EU

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Användning

Se till att dina händer är rengjorda vid hanteringen av LadyCup! Desinficera LadyCup innan den första användningen. LadyCup kan kokas (ca 5 min.) eller steriliseras med en lösning gjord av steriliseringstabletter. För att förenkla en lättare introducering rekommenderas användningen av ett vattenbaserat glidmedel, speciellt för unga flickor/kvinnor (storlek S(mall)). För introducering/uttagning av LadyCup är den sittande/staende positionen ideal. Vik LadyCup två ganger på längden innan insättning. För in den vikta LadyCup en i vaginan. Din allmänna avslappning är viktig innan den första insättningen. Försök därför att introducera/ta ut LadyCup under en period utan menstruation. Denna strategi är till för att hitta “din” bekvämaste position för att introducera/ta ute LadyCup. Efter ett tag kommer du att vänja dig vid denna aktivitet och den kommer inte att orsaka några problem för dig. Introduceringen/uttagningen av LadyCup är inte svårare än att introducera/ta ut en vanlig tampong.

Töm LadyCup 2–5 ganger dagligen beroende pa menstruationsflödet.

Läs de bifogade instruktionerna noggrant innan första användning. Tveka inte att kontakta oss om nagot skulle vara oklart eller kontakta din gynekolog.

LadyCup erbjuder dig specialiserad hjälp. Kontaktadress: custom@ladycup.eu

Vanliga fragor och svar kan hittas i “Frågor och svar”.

Silikonet som används orsakar inte några kända allergier. Genom att använda LadyCup reduceras risken för bakteriella sjukdomar och förekomsten av toxiskt giftchockssyndrom, vilket exempelvis är en fara vid tamponger, förhindras.

LadyCup är även passande för kvinnor som lider av olika eksem, hudallergier eller allergier mot tamponger eller latexmaterial. LadyCup är tillverkad av absolut neutrala silikonmaterial, som bibehaller en frisk vaginal miljö och inte torkar ut slemmembranen.

fold it

vik den

Desinficera LadyCup innan varje användning. Introducera LadyCup med rena händer och i viloläge. För att underlätta introduktionen kan du fukta LadyCup med vatten eller använda ett vattenbaserat smörjmedel. Vik LadyCup två ganger på längden och sätt in den. Efter korrekt insättning viker LadyCup upp sig fullständigt.

insert

insättning

Du kan försöka att vrida LadyCup lite medan du haller dess nedre part för att säkerställa korrekt placering. Om den är korrekt introducerad och med hjälp av dina vaginala muskler vrider sig LadyCup inte och förblir i samma position. LadyCup är placerad lagt i vaginan. I dess korrekta position är LadyCup placerad pa ett sadant sätt att läckage inte bör uppsta och den inte kan kännas i kroppen.

use

användning

LadyCup kan uppta minst 15,5–21,2 eller 26–34,3 ml menstruationsblod. Tack vare dess design är den ett idealt menstruationsskydd för alla sorters sport, resor eller vanlig daglig användning. LadyCup kan säkert användas även pa natten. Din LadyCup kan användas i upp till 12 timmar dagligen utan utbyte. Antennens design innehaller upphöjda knölar som later dig fatta antennen bättre för enklare uttagning. Styrkan pa silikonet som används har valts för att uppna optimal flexibilitet.

rinse

ta ut, töm, skölj

Töm LadyCup 2–5 ganger per dag beroende pa menstruationsflöde. Skölj LadyCup i vatten efter tömning. LadyCup kan även kokas eller steriliseras i steriliseringslösning. Ditt underhallsval beror pa din speciella situation.

Instruktioner – varningar

LadyCup är inte ett preventivmedel. Använd endast din egen LadyCup av hygienskäl.

LadyCup är passande för kvinnor i alla aldersgrupper. Den kan användas av flickor som ännu inte har haft samlag eller av kvinnor som använder preventivmedel (införda i livmodern).

Kortande av antennen

Korta antennen till “din” längd, den som passar dig bäst. Antennen kan även fullständigt skäras av. Vi rekommenderar att bitvis korta antennen tills du hittar passande längd. Var försiktig sa att du inte skadar den nedre delen av LadyCup!

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup